
Ridikėliai 'Sango' 10 g, daiginimui
Raphanus sativus L.
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Daigintos ridikėlių sėklos ir daigai yra populiarūs dėl savo skonio ir sveikatą stiprinančių savybių. Jie stiprina imunitetą, turi dezinfekuojančių, priešuždegiminių ir atsikosėjimą skatinančių savybių, turi didelį kiekį magnio, kalio, jodo, sieros. Rudenį ir žiemą jie puikiai praturtins ir papildys mitybos racioną.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Griežčiai 10 g, sėklos...
Brassica napus L. var. napobrassica
Ožragė 5 g, daiginimui
Trigonella foenum-graecuma
Substratas pomidorams,...
Durpės - H2/H4/H6, pH- 5,5-6,5, drėgmė - iki 65 %, frakcija - 0-10 mm, EC mS/m - 0.7-0.9, NPK 14-16-18 - 0.7-0.9 kg
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
Gražgarstės sėjamosios 5 g,...
Eruca sativa Mill.
Linai 10 g, sėklos daiginimui
Linum usitatissimum
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
Ožragė 5 g, daiginimui
Trigonella foenum-graecuma
Pipirnė 30 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, palengvina virškinimą ir suaktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Priklausomai nuo pomėgių, dedama į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Pipirnė 500 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, palengvina virškinimą ir suaktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Priklausomai nuo pomėgių, dedama į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra