Liucerna 100 g, sėklos daiginimui
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Daigai yra maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Liucernos daigai naudojami panašiai kaip sojos. Juos galima naudoti verdant ir kepant, geriau kepimo pabaigoje. Turi retai augaluose sutinkamą vitaminą B, su kurio trūkumu susiduria vegetarai. Be to dar turtingi vataminais A, C ir D bei lecitinu. Kadangi vitaminas B12 apsaugo nuo anemijos, liucernos daigai rekomenduojami nėščioms ir žindančioms moterims. Be to juose yra lecitino, kuris gerina atmintį. Liucernos daigais gardinami karštieji patiekalai, ypač kiniški.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
Brokoliai 10 g, daiginimui
Brassica oleracea convar. botrytis var. cymosa
Baklažanai 'Clara' H, 10 sėklų
Solanum melongena L.
Pipirnė 30 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, palengvina virškinimą ir suaktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Priklausomai nuo pomėgių, dedama į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Arbūzai tikrieji 'Sugar...
Citrullus lanatus (Thunb.) Matsum. & Nakai
Brokoliai 'Violet' 8 g,...
Griežčiai 10 g, sėklos...
Brassica napus L. var. napobrassica
Liucerna 15 g, sėklos...
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Kopūstai lapiniai 10 g,...
Griežčiai 10 g, sėklos...
Brassica napus L. var. napobrassica
Žirniai 40 g, daiginimui
Pisum sativum L.
Kviečiai 50 g, daiginimui
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Juose gausu geležies, vario, vitamino B6. Rekomenduojami pavargusiems ir streso kamuojamiems asmenims. Pagerina virškinimą, atmintį ir turi stimuliuojančių savybių.
Priklausomai nuo poreikio galima papildyti salotas, varškės ir žuvies užtepėles, dėti gaminant sūrius ir sumuštinius.
Portulaka 2 g, daiginimui
Portulaca oleracea L.
Žirniai 50 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, lengvina virškinimą, aktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Saulėgrąžos 500 g, sėklos...
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra