- −40%
Lęšiai 20 g, sėklos daiginimui
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Daigai yra vertingų maisto medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Tinkami valgyti žali su salotomis bei mišrainėmis ir karštais patiekalais. Turi daug geležies, magnio ir vitamino C. Turi teigiama įtaką dantų būklei. Reguliarus naudojimas slopina vėžinių ląstelių ir virusų vystymąsį, reguliuoja virškinimą, aktyvuoja imuninę sistemą. Daiguose esanti folio rūgštis, būtina nėščioms moterims, teigiamai įtakoja normalų vaisiaus vystymąsį.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Pomidorai 'Malinowy Bosman'...
Solanum lycopersicum L.
Pomidorai 'Tamaris' H, 20...
Solanum lycopersicum L.
Salotos sėjamosios 'Kumak'...
Lactuca sativa L.
Pomidorai valgomieji...
Solanum lycopersicum L.
Agurkai 'Saladin' H, 8 sėklos
Cucumis sativus L.
Pupelės daržinės 'Yin Yang'...
Phaseolus vulgaris
Kopūstai pekininiai...
Brassica rapa subsp. pekinensis
Paprika 'Dumas' 0,5 g
Capsicum annuum
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Ožragė 5 g, daiginimui
Trigonella foenum-graecuma
Kopūstai raudongūžiai 10 g,...
Pipirnė 30 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, palengvina virškinimą ir suaktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Priklausomai nuo pomėgių, dedama į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Kviečiai 50 g, daiginimui
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Juose gausu geležies, vario, vitamino B6. Rekomenduojami pavargusiems ir streso kamuojamiems asmenims. Pagerina virškinimą, atmintį ir turi stimuliuojančių savybių.
Priklausomai nuo poreikio galima papildyti salotas, varškės ir žuvies užtepėles, dėti gaminant sūrius ir sumuštinius.
Juodieji ridikai 10 g,...
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra