- −10%
- Nauja
Avinžirniai 30 g, daiginimui
Cicer arietinum L.
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Daigintose avižirnių sėklose yra daug lengvai virškinamų maisto medžiagų, vitaminų A, B, K, folio rūgšties. Jose gausu mangano fosforo, geležies, magnio, kalio. Daigintos sėklos tinka blynams kepti, maltinukams, užtepėlėms, salotoms ir kitiems patiekalams gaminti.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Saulėgrąžos 20 g, sėklos...
Helianthus annuus L.
Ridikėliai 'Sango' 10 g,...
Raphanus sativus L.
Gražgarstės sėjamosios 5 g,...
Eruca sativa Mill.
Liucerna 15 g, sėklos...
Saulėgrąžos 100 g, sėklos...
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Japoninis kopūstas 5 g,...
Brassica rapa var. nipposinica
Mizuna
Ridikėliai 250 g, daiginimui
Dėl didelio vitamino C kiekio jie stiprina organizmo imunitetą. Reguliariai vartojami padeda kovoti su vėžiu, virusais ir palengvina virškinimą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Ridikėlių daiguose yra daug sieros, todėl jie teigiamai veikia odos, plaukų ir nagų būklę. Ridikėlių daigai yra aštraus, pipirinio skonio. Jais galima pakeisti laiškinius česnakus, jie tinka prie grietinėlės ir majonezo padažų bei kiaušinių patiekalų.
Griežčiai 10 g, sėklos...
Brassica napus L. var. napobrassica
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
Pipirnė 30 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, palengvina virškinimą ir suaktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Priklausomai nuo pomėgių, dedama į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Brokoliai 'Violet' 8 g,...
Žirniai 50 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, lengvina virškinimą, aktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Saulėgrąžos 100 g, sėklos...
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra