Liucerna 20 g, sėklos daiginimui
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Daigai yra maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Liucernos daigai naudojami panašiai kaip sojos. Juos galima naudoti verdant ir kepant, geriau kepimo pabaigoje. Turi retai augaluose sutinkamą vitaminą B, su kurio trūkumu susiduria vegetarai. Be to dar turtingi vataminais A, C ir D bei lecitinu. Kadangi vitaminas B12 apsaugo nuo anemijos, liucernos daigai rekomenduojami nėščioms ir žindančioms moterims. Be to juose yra lecitino, kuris 0,404959 gerina atmintį. Liucernos daigais gardinami karštieji patiekalai, ypač kiniški.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Moliūgai didieji 'Big Max' 3 g
Cucurbita maxima Duchesne
Kalendros blakinės 'Hacor' 3 g
Coriandrum sativum
Pupelės 'Tara' 40 g
Phaseolus vulgaris L.
Pomidorai 'Colibri' H, 20...
Solanum lycopersicum L.
Morkos 'Karotina' 5 g
Daucus carota subsp. sativus
Krapai 'Monarch' 5 g
Anethum graveolens L.
Baklažanai 'Bonica' H, 10...
Solanum melongena L.
Kopūstai pekininiai 'Emiko'...
Brassica rapa subsp. pekinensis
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Ridikėliai 250 g, daiginimui
Dėl didelio vitamino C kiekio jie stiprina organizmo imunitetą. Reguliariai vartojami padeda kovoti su vėžiu, virusais ir palengvina virškinimą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Ridikėlių daiguose yra daug sieros, todėl jie teigiamai veikia odos, plaukų ir nagų būklę. Ridikėlių daigai yra aštraus, pipirinio skonio. Jais galima pakeisti laiškinius česnakus, jie tinka prie grietinėlės ir majonezo padažų bei kiaušinių patiekalų.
Ožragė 5 g, daiginimui
Trigonella foenum-graecuma
Saulėgrąžos 100 g, sėklos...
Saulėgrąžos 20 g, sėklos...
Helianthus annuus L.
Žirniai 50 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, lengvina virškinimą, aktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Kviečiai 50 g, daiginimui
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Juose gausu geležies, vario, vitamino B6. Rekomenduojami pavargusiems ir streso kamuojamiems asmenims. Pagerina virškinimą, atmintį ir turi stimuliuojančių savybių.
Priklausomai nuo poreikio galima papildyti salotas, varškės ir žuvies užtepėles, dėti gaminant sūrius ir sumuštinius.
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra