Lęšiai 20 g, sėklos daiginimui
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Daigai yra vertingų maisto medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Tinkami valgyti žali su salotomis bei mišrainėmis ir karštais patiekalais. Turi daug geležies, magnio ir vitamino C. Turi teigiama įtaką dantų būklei. Reguliarus naudojimas slopina vėžinių ląstelių ir virusų vystymąsį, reguliuoja virškinimą, aktyvuoja imuninę sistemą. Daiguose esanti folio rūgštis, būtina nėščioms moterims, teigiamai įtakoja normalų vaisiaus vystymąsį.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Ožragė 5 g, daiginimui
Trigonella foenum-graecuma
Pomidorai valgomieji...
Solanum lycopersicum L.
Krapai 'Ambrozja' 5 g
Anethum graveolens L.
Pomidorai 'Noire de Crimée'...
Solanum lycopersicum L.
Gražgarstės sėjamosios...
Eruca sativa Mill.
Petražolės 'Astra' 3 g
Petroselinum crispum
Gražgarstės sėjamosios 5 g,...
Eruca sativa Mill.
Špinatai daržiniai 'Lagos'...
Spinacia oleracea L.
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Japoninis kopūstas 5 g,...
Brassica rapa var. nipposinica
Mizuna
Brokoliai 10 g, daiginimui
Brassica oleracea convar. botrytis var. cymosa
Brokoliai 5 g, daiginimui
Brassica oleracea convar. botrytis var. cymosa
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
Saulėgrąžos 100 g, sėklos...
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra